Vragen bij binnenkomst

Beginnen met Scanfie

Vragenlijst bij aanmelden tafel

Wilt u dat uw gasten een vragenlijst invullen bij het aanmelden van een tafel, bijvoorbeeld de verplichte gezondheidsvragen m.b.t. corona? Hier leest u hoe dat moet.


Deze instelling is per bedieningsgebied. Wilt u voor meerdere bedieningsgebieden de vragen stellen? Herhaal deze stappen dan voor elk gebied.


Klik in het menu op "Bedieningsgebieden", en klik het bedieningsgebied aan waarvoor u vragen wilt instellen bij het aanmelden aan de tafel.

Klink rechtsboven op "Instellingen" voor dit gebied.Scroll vervolgens iets naar beneden, naar de instelling "Vragen bij aanmelden tafel".

Vink vervolgens de vragenlijst(en) aan die u wilt toepassen. Op dit moment bieden wij standaard de gezondheidscheck i.v.m. de corona maatregelen aan.


Klik vervolgens onderaan op "Opslaan".


Dit was alles! De vragenlijst komt er, afhankelijk van jullie eventuele eigen huisstijl, ongeveer als volgt uit te zien:
U kunt de antwoorden terug vinden onder het kopje "Berichten" in het menu. Dit blijft opgeslagen zodat u ook aan de administratieplicht voldoet. Zodra er nieuwe vragenlijsten zijn ingevuld, ziet u hier een getal (bubble count) verschijnen.Controleer of de gast het gewenste antwoord heeft gegeven, en markeer deze vervolgens als gelezen:


U kunt zien welke vragenlijsten al gelezen zijn, doordat de datum / tijd in de kolom "Gelezen op" dan gevuld is voor de betreffende reactie.


Still questions? Feel free to contact us.