POS terminals

Hardware
Underlying pages
Page Description
Geluid instellingen Geluid instellingen op de POS Computer

POS computer installeren

Hieronder kun je onze uitleg video bekijken voor het installeren van de Sunmi T2s Lite POS computer.


Een apparaat instellen als POS terminal

We raden aan enkel apparatuur dat geleverd is door Scanfie te gebruiken als POS terminal. Onze apparatuur is juist geconfigureerd, uitvoerig getest en betrouwbaar en geschikt bevonden voor het langdurige, zakelijke gebruik.

Een Scanfie POS terminal kan worden beheert in de backoffice en kan in de "Scanfie POS" Android App worden gekoppeld aan het apparaat (tablet, handheld of POS computer). Onder het kopje Hardware kies je de optie "POS Terminals".
Terminal toevoegen

Het aanmaken een POS Terminal moet eenmalig worden gedaan met een management account, operationele accounts hebben hier geen rechten toe. 

Indien de terminal nog niet is aangemaakt, klik je op "POS Terminal registreren", vul een herkenbare naam in en klik op opslaan. Kies eventueel een standaard printer, deze zal worden gebruikt wanneer je handmatig een bon print vanaf dit apparaat. Na het opslaan verschijnt de terminal in de lijst met terminals, en moet deze nog worden gekoppeld aan het apparaat.


Apparaat gebruiken als POS

Open de "Scanfie POS" App op het Android apparaat dat je wilt gebruiken als POS terminal en log in met een operationele gebruiker. Ga naar Hardware > POS Terminals.

Klik bij de juiste terminal op "Dit apparaat koppelen als deze terminal". Nu verschijnt de naam van de terminal in de blauwe balk links boven in het scherm, het huidige scherm veranderd verder niet. Na een aantal minuten zal op deze pagina te zien zijn dat er een verbinding is tussen Scanfie en de POS terminal. Hierbij wordt ook de signaalsterkte (in geval van wifi), het IP adres en de versie van de Scanfie POS app getoond.


Dit apparaat staat nu geregistreerd als terminal en voert opdrachten uit die toegewezen worden aan deze POS terminal, bijvoorbeeld print opdrachten.


Still questions? Feel free to contact us.