PIN terminals

Hardware

PIN terminal instellen

Op deze pagina leer je meer over het instellen van je Pinautomaat om in-store kaart betalingen te kunnen ontvangen via Scanfie.


Yomani ML en Yomani XR

De vaste PIN terminal van type Yomani ML en Yomani XR wordt aangestuurd vanuit Scanfie POS zodat het juiste bedrag op de terminal wordt gezet en de betaling inclusief betaal status direct aan de juiste bestelling wordt gekoppeld. Het is belangrijk dat de de Yomani door Scanfie's partner PAY. is geleverd of reeds is voorzien van de juiste software en instellingen. Anders is het niet mogelijk om met deze terminal te werken via Scanfie.

Sluit de PIN terminal aan volgens bijgeleverde instructies van Pay, zie ook pay.nl/yomani. Het apparaat sluit je aan op stroom en netwerk, een USB kabel is niet nodig.

Ga naar de backoffice van Scanfie en klik in het menu op Hardware > PIN terminals.

Controleer op basis van de TH-Code of de PIN terminal al in je account staat. Normaal gesproken zorgt Scanfie er voor dat deze al is toegevoegd. Mocht de PIN terminal nog niet in dit overzicht staan, klik dan rechtsbovenin het scherm op "PIN terminal aanmaken". Vul een toepasselijke naam in en de TH-code van de PIN terminal die je van ons hebt ontvangen en klik op Opslaan.


Maak een nieuwe test bestelling aan in de backoffice van Scanfie en controleer of de zojuist toegevoegde PIN terminal als optie wordt weergegeven in de betaal stap. Voer een testbetaling uit om te controleren of de PIN terminal naar behoren werkt.


Still questions? Feel free to contact us.