Vloerplan wijzigen

Gebieden en tafels

Vloerplan wijzigen en tafels verplaatsen

Je kunt een tafel verplaatsen binnen het huidige gebied, of een tafel naar een ander bedieningsgebied verplaatsen. Op deze pagina lees je hoe dit moet.


1. Tafel verplaatsen binnen het huidige gebied

Om een tafel op een andere plek binnen hetzelfde gebied te zetten, volg je de volgende stappen.

Klik in het hoofdmenu op "Gebieden", en klik op het bedieningsgebied van de betreffende tafel. Klik vervolgens op "Opties <>" en dan op "Vloerplan wijzigen":


Om een tafel te verplaatsen, klik op een vrije plek op de tafel (zodra onderstaande cursor met vier pijltjes zichtbaar wordt), en houdt ingedrukt om de tafel te verplaatsen door deze naar de plek te slepen waar hij moet komen te staan. Dit werkt niet goed op een touchscreen, je kunt hiervoor het beste een apparaat met een muis gebruiken, bijvoorbeeld een laptop. De wijziging is direct opgeslagen. Als je de popup sluit met het kruisje rechts bovenin het scherm, kun je de wijzingen zien, de pagina ververst automatisch. Mocht je de wijzigingen niet direct zien, ververs dan je browser, of klik nogmaals op Gebieden in het hoofdmenu.
2. Tafel verplaatsen naar een ander gebied

Om een tafel naar een ander bedieningsgebied te verplaatsen, volg je de volgende stappen.

Klik in het hoofdmenu op "Gebieden", en klik op het bedieningsgebied van de betreffende tafel. Klik vervolgens op "Opties <>" en dan op "Vloerplan wijzigen":Zoek vervolgens de tafel op die je wilt verplaatsen, en klik op de blauwe wijzig knop, met het pen-icoontje:Op het scherm dat opent, klik je bij het veld "Ruimte" op het pijltje om een ander bedieningsgebied te kiezen.
Klik vervolgens op opslaan om de tafel te verplaatsen naar het andere bedieningsgebied. De QR-Code van de tafel, en alle andere eigenschappen, blijven behouden.


Still questions? Feel free to contact us.