Korting toepassen in de kassa

Om een percentage korting toe te passen op een bon, moeten de kortingen die je beschikbaar wilt maken in de kassa eerst aangemaakt worden.


Korting beschikbaar maken

Login met een management account in de backoffice van Scanfie, en ga naar Assortiment > Kortingen. Klik bovenin het scherm op "+ Korting toevoegen".


In het scherm dat opent, vul je een naam in voor de korting zodat je later weet waar deze korting voor bedoeld was. Vul een percentage korting in, en stel in of deze ook in de kassa gebruikt mag worden. Klik op Opslaan. Herhaal deze stappen voor elke korting die je wilt toevoegen.Korting toepassen

Tijdens het uitchecken van een bestelling, tafel of groep kun je een korting toepassen op de gehele bon. De mogelijkheid tot het geven van korting is niet beschikbaar wanneer er al een deel is afgerekend.

Door op het gewenste kortingspercentage te klikken, wordt de totale toegepaste korting getoond en het te betalen bedrag automatisch aangepast. Het is ook nog steeds mogelijk om een fooi toe te voegen voordat de betaalmethode gekozen wordt.
Still questions? Feel free to contact us.