Gebieden en tafels

Beginnen met Scanfie
Underlying pages
Page Description
Tafel QR-code opzoeken Waar je de QR-code van de tafels kunt vinden.
Tafels toevoegen Toevoegen van een tafel aan het vloerplan.
Vloerplan wijzigen Hoe je het vloerplan kunt wijzigen en tafels kunt verplaatsen.
Tafel hernoemen De naam van een tafel aanpassen.

Gebieden en tafels

Na het klikken op Gebieden in het menu, is er een overzicht van alle ingestelde gebieden en diens tafels. Je kunt de volgorde van de gebieden bepalen door de instellingen van het gebied te openen en het volgorde veld aan te passen. Gebieden worden gesorteerd op basis van het volgorde veld en indien gelijk op alfabetische volgorde.

Veel instellingen binnen Scanfie kunnen per gebied gemaakt worden, het is daarom wenselijk om meerdere gebieden te maken als je daar Scanfie net iets anders in wilt zetten.

Voor elke tafel wordt getoond of er een rekening (actieve sessie) is en wat de hoogte van de openstaande rekening is. Rechtsonderin het scherm staat een legenda met uitleg over de kleuren. Dit scherm wordt automatisch bijgewerkt.In het bovenstaande voorbeeld is tafel B6 actief met een openstaande rekening van 4 euro. Bovenaan het scherm staan verschillende actieknoppen (bestellen, uitchecken, samenvoegen, deelbon, verplaats, print en details). Klik eerst op een actieknop en vervolgens op de tafel(s) waar je deze actie voor wilt uitvoeren. Bij het klikken op details en vervolgens op een tafel wordt alle relevantie informatie voor deze tafel getoond, waaronder alle bestellingen, betalingen, openstaande bedragen, bedieningsverzoeken, een tijdlijn en de digitale bon:
Still questions? Feel free to contact us.